Dödsgrottan

2006-05-17

Surface nedlagt!



Det är hemskt. Det är vidrigt. Det är ondskefullt.
NBC har nu bestämt sig och valt ut de serier som ska få äran att pryda deras nobla kanals omslag till hösten, och Surface är inte en av dem.
Även om det spånas bland fansen att det som presenterats som höstens program på NBC inte är fulltaligt så tror jag att det är så gott som kört.
Det blir ingen mer Nim, ingen mer Miles, ingen mer Rich och ingen mer Laura.
De stora sjöodjuren har tagit över världen och räddningen finns ingenstans. Vi kommer aldrig att få veta hur det egentligen gick till när dessa nya varelser befolkade sig på vår jord, om Nimrod kommer att förena sig med sina artfränder eller om han kommer att hålla sig till Miles och hans nyfunna vänner och rädda dem från sina släktingar. Alla står frågande, och svaren existerar inte.
Vem vet... kanske att de tar upp serien igen om några år? Man kan väl hoppas...

1 Comments:

At 18 maj, 2006 08:38, Anonymous Anonym said...

Trist, verkligen trist. Fast jag trodde inte att de skulle fortsätta eftersom det sista avsnittet var ganska nära ett slut (avslutar ungefär som Carnivàle med upplösning men utan att reda ut inför framtiden). Nu tar The Office US, Big Love och Lost sommaruppehåll och vi måste finna substitut att se regniga sommarnätter! Lova att hålla mig uppdaterad om du stöter på något.

 

Skicka en kommentar

<< Home