Dödsgrottan

2006-05-21

Lordi - hårdrock är det nya schlager


Det här var väl en ordentlig grundkurs i demokrati. Europa är fyllt till brädden med hårdrockare, vem som helst med en telefon till hands kan rösta och folk tror på allvar att någon av de klonade uppsminkade schlagerdivorna ska vinna. Inte en chans. Hårdrocksartister har de mest trogna och engagerade fansen och nu tar de över.
Hårdrock har ju iofs alltid varit det nya schlager: avancerade scenkostymer, fåniga texter, tonartshöjningar... Allt finns på plats. Den enda skillnaden är att det verkar finnas rätt ont om homosexuella hårdrockare (undantaget Rob Halford). Hårdrock kanske är det nya gay också?
Dödsgrottan hyllar Lordi som våra nya ledare och ser fram emot nästa års festival. Det kommer ske gradvis, men snart kommer det enda som skiljer Eurovision Song Contest från Wacken Open Air vara röstningsmomentet. (Och så länge Halford kan grensla en HD kommer Storbritannien vara ständiga segrare).

1 Comments:

At 22 juni, 2006 10:10, Anonymous Anonym said...

'Dog Bites Man' var riktigt rolig, men det verkar bara finnas tre avsnitt och hittar inga datum för fler heller... Ska läsa 'Y - The Last Man' i helgen.

 

Skicka en kommentar

<< Home